Tuesday, September 15, 2009

Wira Lancer Modified

[caption id="attachment_497" align="aligncenter" width="460" caption="modified wira lancer"]modified wira lancer[/caption]




[caption id="attachment_499" align="aligncenter" width="460" caption="modified wira lancer"]modified wira lancer[/caption]

[caption id="attachment_500" align="aligncenter" width="460" caption="modified wira lancer"]modified wira lancer[/caption]

[caption id="attachment_501" align="aligncenter" width="460" caption="modified wira lancer"]modified wira lancer[/caption]

saya dapat gambar ni dari seorang kawan. saya minta agar beliau jangan marah sebab saya pinjam gambar ni. promosi promosi promosi...kereta lawa ni





Isi Borang Dengan Klik Sini Jika Berminat Untuk Modifikasi Kereta Anda


Related links:
Accessories & Parts


Car Care
Replacement Parts
Performance Parts
Interior Accessories
Exterior Accessories

11 comments:

  1. gempak siot..... saya pun nak buat camni kat wira aeroback saya.. camner caranye... berapa ongkosnya

    ReplyDelete
  2. lawah tu...sy pun nak buat la cam ni sbb sy pun wira sedan...berape kos dia dan dimane sy boleh buat cam ni...sy ada gi beberape kedai tapi semua tak ada utk buat jadi macam wira anda...

    ReplyDelete
  3. kat mane kedai anda buat bergina...sy da pergi beberape kedai tapi tak de costium evo10 mcm awak ni...bg tahu kat mane sy boleh dapat costium ni...bg tahu alamat kedai ..

    ReplyDelete
  4. maaf, gamba tu saya ambil dari internet, tuan akan jumpa kalau cari dalam google images...

    ReplyDelete
  5. cun2 mmg cun..nanti orang cakap kete kene sumpah..

    ReplyDelete
  6. ada satu kedai kat ampang aku survey rm 1400 siap spoiler blakang bumper blakang bonet depan bumper depan , kira cun a , lain kedai aku survey dah rm1500 keatas, nak tau maner aku leh tunjukan kedai tue, well im gonna do the same modification body to my car soon,

    ReplyDelete
  7. ada per2 email gua kat powerallback@yahoo.com, ade gak surbo adik beradik turbo a,
    nak testimoni ada kat www.surbo.net kasi pick up korang nyer wira if 1.3 a, atau twin surbo,
    email kat gua ada bengkel wat promotion ini tahun (member gua la), harga leh kau tim, kalau ada yang beminat nak pasang evo 10 bodykit kat wira korang email aku , aku tunjuk kedai

    ReplyDelete
  8. kt mana diaorg buat mcm ni, bleh tau kt mana tmpt modified ni?
    klu boleh alamat penuh..

    ReplyDelete
  9. burukssssssssssssss gilerr....mcm bangang je aku tgk....kalau tak mampu nak pakai evo tu buat le cara x mampu ni buat keje bodo, hodoh rupenya!

    ReplyDelete
  10. bapak lawa....terpikat skali tengok...hoho

    ReplyDelete
  11. gempak siot..aku pakai aeroback 1.6..agak2 kalu aku buat gni,korg tau x cost total brape??excited giler..tp blakang xde pic..nak tau gak design yg match..ade info,email gua kat kentheunlimited@gmail.com..tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails